Heel wat gemeenten passen stelselmatig hun rioleringstelsel aan. Hierbij maken ze een scheiding in de afvoer van sanitair vuil water en regenwater.

Ook u dient dan het afvoerstelsel van uw woning tot aan de rooilijn van uw perceel te voorzien van een gescheiden stelsel.

Is uw gemeente nog niet zo ver maar is uw woning aan renovatie toe? Dan kan u best de nodige aanpassingen reeds voorzien zodat bij de rioleringswerken in de straat vlot kan aangekoppeld worden en zodat u niet terug met ingrijpende werken verveeld zit.

LNB  bekijkt samen met u wat de mogelijkheden zij om uw afvoerstelsel correct aan te passen zodat afvoerwater gescheiden naar de riolering kan.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Contacteer ons

    De gegevens die u invult heeft LNB Hersteldienst bvba nodig op te antwoorden op uw vraag. Uw persoonsgegevens worden door LNB verwerkt voor klantenbeheer en boekhouding op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw vraag, offertevraag, uit te voeren werken en aangeboden diensten op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden / Privacybeleid

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van het privacybeleid van LNB.