De traditionele manier:

Wanneer uw afvoerleidingen aan vervanging toe zijn, er een verstopping is die steeds weerkerend is, de hellingsgraad onvoldoende is, er een breuk is op een goed bereikbare plaats,… kunnen we uw buizenstelsel deels of volledig vernieuwen.

Relining:

Wanneer zich echter een lekkage in een van uw afvoerbuizen voordoet en de buis moeilijk bereikbaar is,  is het niet altijd aangewezen of noodzakelijk deze afvoerbuis volledig vrij te leggen door deze uit te kappen of uit te graven.

Na een exacte bepaling van de breuk via een cameracontrole kunnen we deze ook herstellen via relining.

We brengen een opblaasbare packer aan in de buis, omwikkeld met een geïmpregneerde glasvezelmat met een twee componenten hars en harder. Deze wordt d.m.v. perslucht op druk gebracht.

Door de reactie van de hars en harder ontstaat er een beenharde uitzetting van de glasvezelmat op de ingebrachte en de bestaande buis. Dit geheel zorgt voor een waterdichte connectie en afdichting.

Na de uitharding wordt de packer opnieuw weggenomen en wordt er een nacontrole uitgevoerd met een rioleringscamera.

De buis wordt als het ware via de binnenzijde hersteld. Kap en breekwerk is niet nodig en bespaart dus in sommige gevallen een hoop ellende.

Contacteer ons

    De gegevens die u invult heeft LNB Hersteldienst bvba nodig op te antwoorden op uw vraag. Uw persoonsgegevens worden door LNB verwerkt voor klantenbeheer en boekhouding op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw vraag, offertevraag, uit te voeren werken en aangeboden diensten op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden / Privacybeleid

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van het privacybeleid van LNB.