Heeft u vervelende geurtjes in huis? Lopen uw afvoerleidingen niet meer af? Is er een putje verstopt of wenst u uw regenwaterput te laten reinigen? Hebt u na lekkage of ernstige regenval water in de kelder en hebt u hulp nodig bij de opkuis ervan? Wenst u uw septische put te laten ruimen?

LNB staat graag in voor:

  • Ontstoppen, reinigen en preventief onderhoud van afvoerleidingen
  • Uitfrezen van wortel ingroei, kalkaanslag of aanslag van urinesteen, zelfs van ingelopen cementresten of tegelvoegsel
  • Ruimen en onderhoud van sifonputjes, controle- en inspectieputjes, septische putten, pompputten en regenwaterputten
  • Opkuis van kelders, ondergrondse parkings en garages na lekkages of wateroverlast

Verstoppingen vermijden? Vraag uw onderhoudscontract!
Wacht niet lijdzaam tot uw leidingen volledig dichtgeslibd raken en een rioolgeur uw huis inpalmt. Sluit een onderhoudscontract af voor uw afvoerleidingen en putjes. In samenspraak maken wij u een gepast voorstel tot jaarlijks of eventueel periodiek onderhoud. Met een preventief onderhoud en controle van uw leidingen voorkomt u veel gedoe!

Navigeer hieronder voor meer informatie

Ontstoppingen
Ruimingen
Onderhoud
Calamiteiten

Contacteer ons

    De gegevens die u invult heeft LNB Hersteldienst bvba nodig op te antwoorden op uw vraag. Uw persoonsgegevens worden door LNB verwerkt voor klantenbeheer en boekhouding op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw vraag, offertevraag, uit te voeren werken en aangeboden diensten op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden / Privacybeleid

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van het privacybeleid van LNB.