In sommige gevallen ligt de straatriolering hoger dan het afvoerstelsel van uw woning/pand. Het sanitaire vuil water word dan via een pompput verpompt naar de riolering.

Heeft u geen pompput dan plaatsen wij een put naar de behoefte van uw verbruik. We bekijken samen met u welke pompen voor u wenselijk zijn, al dan niet voorzien van een stuurkast en alarmsysteem. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken voor eventuele overstromingen.

Nadien staan wij graag in voor het onderhoud van zowel de pompen als de put zodat een goede werking gewaarborgd blijft.

Heeft u reeds een pompput met pomp maar is een onderhoud al lang gelden of voldoet de werking niet aan uw eisen? Aarzel ook dan niet ons te contacteren.

Contacteer ons

    De gegevens die u invult heeft LNB Hersteldienst bvba nodig op te antwoorden op uw vraag. Uw persoonsgegevens worden door LNB verwerkt voor klantenbeheer en boekhouding op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw vraag, offertevraag, uit te voeren werken en aangeboden diensten op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden / Privacybeleid

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van het privacybeleid van LNB.