Wij voorzien in het preventief onderhoud van:

 • Afvoerleidingen:
  Wanneer restanten of aanslag van vetten, zeep, etenswaren, kalk, urinesteen,… achter blijven in de afvoerbuizen slibben deze buizen stilaan dicht. Regelmatig uitspuiten onder hoge druk en afzuigen van het vuil vermijden verstoppingen en geurhinder.
 • Pompen en pompputten:
  Om een degelijke werking van uw pomp te garanderen is regelmatig onderhoud nodig. Wij onderhouden pompen voor zowel van sanitair vuil water, fecaliën als regenwater. We ontdoen de pomp van alle vuil en slib en testen de pomp op zijn werking. Verder ruimen we de put en reinigen deze onder hoge druk. Wordt er toch een probleem vastgesteld dan nemen we dit na overleg met de klant verder op. Ook voor het aanpassen van bestaande installaties kan u bij ons terecht.
 • Sifons, sifonputten en kolkputjes:
  Vaak blijven vetten, zeepresten, etensresten, slib,… achter in deze putjes. Regelmatig uitspuiten onder hoge druk en uitzuigen van het slib en resten vermijden verstoppingen en geurhinder.
 • Regenwatergeulen op terrassen en binnenpleinen:
  Door middel van een speciale spuitkop kunnen we het slib en zand in de regenwatergeulen losmaken. We zuigen al het losgemaakte vuil weg. Zo loopt uw regenwater weer naar behoren af.

Contacteer ons

  De gegevens die u invult heeft LNB Hersteldienst bvba nodig op te antwoorden op uw vraag. Uw persoonsgegevens worden door LNB verwerkt voor klantenbeheer en boekhouding op basis van de contractuele relatie die wij met u hebben als gevolg van uw vraag, offertevraag, uit te voeren werken en aangeboden diensten op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid. Algemene voorwaarden / Privacybeleid

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb kennis genomen van het privacybeleid van LNB.